VAN / ÖZALP - 20 Temmuz İlkokulu

Ekm

Çocuklarımızı deprem gerçeği hakkında bilinçlendirmek, olası bir deprem anında nasıl davranmaları gerektiğini tecrübe etmeleri üzere okulumuzda deprem tatbikatı düzenledik.

Ekm

Van Valiliği tarafından organize edilen ve Van Valisi Sn. Ozan Balcı'nın katkılarıyla 20 Temmuz İlkokulu'nda da düzenlenen Hacivat ile Karargöz oyunu öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi ve eğlence ile karşılanmıştır. Sn. Valimiz Ozan Balcı'ya öğrencilerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı anasınıfı öğrencilerimiz mezuniyet çoşkusunu yaşadı.

Minik mezunlarımız bir yıl boyunca Öğretmenlerimiz Fatma YILDIZ VE Tolga YILDIZ tarafında eğitim-öğretim gördüler. Öğrendiler,eğlendiler,arkadaş edindiler. 1.sınıfa geçmek için mezun oldular.

May

İlkokulunda 10.05.2023 SALI günü okulumuzun Sivil Savunma kulübü çalışmaları kapsamında yapılan tatbikata, okul müdürümüz FESİH BÜYÜKBAŞ, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Senaryo gereği öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz deprem sırasında ve sonrasında nelere dikkat etmeleri ve neler yapacakları konularında bilgilendirildi.Deprem tatbikatının başarılı geçmesinin ardından okul bahçesinde toplanan öğrencilere konuşma yapan Okul Müdürü  FESİH BÜYÜKBAŞ, tatbikatın genel amacının olası depremlere karşı öğrencilerimizin bilgilendirilmesi olduğunu, bu tür tatbikatların olası depremler de can kaybının önüne geçebileceği ve depremden korunmanın bir "Afet Bilinci" olduğuna dikkat çekti.Ayrıca, deprem sırasında ve sonrasın da panik yapmamanın ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan Okul Müdürü  , öğrencilerimize ve öğretmenlerimize tatbikata verdikleri önemden dolayı teşekkür ediyorum, şeklinde konuştu.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 103. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çoşkuyla kutladık.

Nis

Okul bahçelerinin geleneksel çocuk oyunları ile donatılması, geçmiş kültürümüzü yaşatmak, çocuklara pahalı oyuncakları ve bilgisayarları olmadan da oyun oynayabileceklerini öğretmek, hareketi seven bir nesil yetiştirmek ve geleneksel oyunlarımızı giriş çıkış saatlerinde anne-babalarıyla oynayarak eğlenceli ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak gibi birçok detay içermektedir.